Getuigen gezocht van vernieling

woensdag 20 mei 2015

Godlinze - De politie is opzoek naar getuigen van diverse vernielingen gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag in het dorp Godlinze.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er in Godlinze meerdere vernielingengepleegd. Diverse auto's moesten het ontgelden. Zo is er vanuit de Peperstraateen auto weggenomen welke later in het dorp werd aangetroffen. In de Molenweg,de Hoofdweg en in de Allersmaweg werden auto's vernield. De politie heeft hetvermoeden dat een groep jeugd verantwoordelijk is voor deze vernielingen. Het ismogelijk dat er deze nacht meer inwoners van Godlinze slachtoffer zijn gewordenvan vernielingen. De politie vraagt gedupeerden, die nog geen aangifte hebbengedaan, om alsnog aangifte te doen.

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen die in denacht van zaterdag op zondag iets opvallends hebben gezien. Bent u getuigegeweest of weet u wie verantwoordelijk zijn voor deze vernielingen? Belt u danmet de politie via 0900-8844 of neem contact op via het contactformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eemshaven | 112 alarmeringen Eemshaven | Goedkoop Tanken in Eemshaven | Supermarkten in Eemshaven | Weerbericht Eemshaven