Akkerbouwers gedupeerd door diefstallen

vrijdag 1 mei 2015

Oudeschip / Uithuizermeeden - Vier akkerbouwers in Oudeschip en Uithuizermeeden zijn gedupeerd door de diefstallen van jerrycans met daarin bestrijdingsmiddelen. Voor duizenden euro's werd bij hen gestolen.

De afgelopen week werden de vier akkerbouwers bezocht doordieven. Uit de vaak niet afgesloten landbouwschuren werden de jerrycansgestolen. In totaal gaat het om zo?n 60 jerrycans. De schade loopt in deduizenden euro?s. De politie adviseert akkerbouwers om de bestrijdingsmiddelenop te slaan op een plek die goed kan worden afgesloten. Inmiddels is er aangiftegedaan door de gedupeerden. De politie stelt dan ook een nader onderzoek in.

Bewoners weten zelf het beste als er iets niet pluis is in hunbuurt. Een vreemd figuur die bij huizen of bedrijvennaar binnen loertbijvoorbeeld. Of activiteiten bij een huis waarvan u weet dat de bewoners opvakantie zijn. Wanneer u dan 112 belt, kan de politie wellicht heel snel eeninbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 isbedoeld voor spoed. Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zekerook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraakof diefstal. Dus ook wanneer u een verdachte situatie signaleert waarbij depolitie een misdrijf kan voorkmen. Kijk oppolitie.nlvoor een filmpje over het belang van het tijdig melden van een verdachtesituatie.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eemshaven | 112 alarmeringen Eemshaven | Goedkoop Tanken in Eemshaven | Supermarkten in Eemshaven | Weerbericht Eemshaven